Salaojaremontti ja rahoitus


Salaojaremontti talosi tarpeiden mukaisesti. Toimivat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä sokkelin eristykset takaavat talosi kuivana ja terveenä pysymisen ja maanalaisten tilojen lämpö pysyy remontin jälkeen sisätiloissa. Saat kauttamme salaojaremonttiin myös rahoituksen. Muista myös saneeraustöihin saatava kotitalousvähennys.

Salaojaremontti

Laitamme talosi salaojat ja sokkelin kosteuseristykset kuntoon kokonaisurakkana, etukäteen sovittuun hintaan. Urakan sisältö suunnitellaan tarpeidesi mukaan paikan päällä ja saat toteutuksesta aikataulun.

Urakka sisältää rakennustarvikkeet, kaivutyöt, asennustyöt ja muut etukäteen sovitut työt. Esimerkiksi vanhat betoniset viemärit ja valurautaiset vesijohdot kannattaa uusia salaojaremontin yhteydessä. Kauttamme saat halutessasi myös pihan vihersuunnitelman ja toteutuksen.

Teemme työn aina Suomen rakentamismääräysten mukaisesti sekä rakennustöiden yleisiä laatuvaatimuksia ja hyvää rakentamistapaa noudattaen.

Työllämme on takuu. Dokumentoimme projektin etenemisen valokuvin, jotka saat itsellesi putkien sijaintikartan lisäksi.

Käytämme nykyaikaista, tehokasta ja monipuolista kalustoa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, jolloin lopputulos on aina edullinen ja työn jälki laadukas. Työntekijöillämme on asianmukainen koulutus ja voimassaolevat luvat mm. tulitöihin ja vesijohtotöihin.

Joustava rahoitus

Voit maksaa salaojaremontin halutessasi joustavalla rahoituksella. Rahoitusratkaisua tarjoavat yhteistyökumppanimme Nordea ja Santander. Kysy lisää!

Kotitalousvähennys

Vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä saatavan kotitalousvähennyksen määrä riippuu siitä, teetätkö työn yrityksellä vai palkkaatko itse työntekijän. Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista.

Taulukko kysytyimmistä kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä

Kuinka paljon vähennystä saa?

Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2016 vähentää 45 prosenttia yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2016 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) – 100) = 2399,75].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Molemmilta puolisoilta vähennetään omavastuu.

Kotitalousvähennys vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Useimmat muut vähennykset tehdään ansiotuloista ennen veron laskemista, joten niiden rahallinen vaikutus on pienempi kuin kotitalousvähennyksen.

Lisätietoa: Kotitalousvähennys-2016.pdf

www.vero.fi

www.veronmaksajat.fi